Cumparaturile online sunt mult mai populare in ziua de azi si aduc o multime de avantaje, motiv pentru care fiecare dintre noi ne bucuram de acestea. Avem ocazia chiar si de a cumpara flori la domiciliu, fapt care e foarte util in mai multe conditii, precum atunci cand ne aducem aminte in ultima clipa de ziua cuiva sau de un eveniment special precum ziua mamei sau Valentine’s Day.

Apeleaza la cei mai buni

Cei de la Floraria de Vis sunt renumiti pentru calitatea serviciilor oferite, motiv pentru care merita sa se apeleze la acestia ori de cate ori se doreste achizitionarea unui buchet de flori atractiv.

Diversitate

Cu alte cuvinte, de aici pot fi achizitionate opere ale celor mai mari artisti florali, care includ lalele, orhidee, narcise, trandafiri obisnuiti, fie cei criogenati pentru a face o surpriza placuta cuiva drag. Totodata, se pot pregati buchete pentru tot felul de evenimente precum cereri in casatorie, nunti, aniversari si nu numai.

Livrare imediata

Bineinteles, principalul avantaj e reprezentat de faptul ca florile sunt livrare in cel mai scurt timp, chiar si in aceeasi zi, direct pana la destinatar, astfel ca acestia sa se bucure de ele. Pe aceasta cale nu mai e nevoie de deplasarea pana la o florarie pentru a alege buchetele cautate, nu se mai pierde timpul, iar clientii se bucura de mai mult confort. Comenzile pot fi plasate atat online, cat si telefonic, intregul proces fiind foarte simplu.

Preturi bune

Mai mult, se evita disconfortul, iar cei interesati de flori la domiciliu de la Floraria de Vis se bucura si de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind mai mici decat in cazul florariilor obisnuite unde oricum tarifele sunt ridicate in cele mai importante zile ale anului. De asemenea, transportul este gratuit in Bucuresti si se percepe o taxa de numai 20 de lei pentru localtiatile din Ilfov.

Artisti florari

La Floraria de Vis lucreaza doar cei mai experimentati artisti florari, care sunt pregatiti sa ofere buchete speciale in toate conditiile, fiind foarte creativi. Asadar, clientii pot comanda buchete gata pregatite, fie le pot personaliza, astfel incat sa se potriveasca din toate punctele de vedere si sa fie indeplinite preferintele tuturor.

Alege trandafirii deosebiti

Aici la posibilitatea de a alege mai multe surprize, de la simple buchete de trandafiri, pana la cosuri cu trandafiri care reprezinta o alegere inspirata, la fel si trandafirii in cutii. Totusi, cei mai deosebiti sunt considerati trandafirii criogenati, care rezista in cele mai bune conditii chiar si cativa ani, astfel ca trebuie luati in calcul in orice situatie.

Evita diferite riscuri

Prin serviciul de flori la domiciliu sunt evitate o multime de riscuri, precum situatiile in care uitam complet sau ne aducem aminte in ultima clipa de aniversarea cuiva si suntem constransi de timp astfel ca pot fi luate decizii neinspirate. Totodata, in apropierea unor evenimente importante precum Valentine’s Day sau 8 martie, florariile sunt luate cu asalt, preturile sunt umflate, iar cozile interminabile, motiv pentru care astfel de situatii neplacute pot fi evitate cu usurinta. O floare reprezinta intotdeauna un cadou simplu, dar inspirat, iar comenzile pot fi insotite si de o felicitare personalizata, astfel incat pachetul sa fie complet.

Ideal pentru ocazii speciale

In plus, nici cei care se pregatesc pentru evenimente deosebite nu trebuie sa isi faca griji cu privire la livrarea aranjamentelor florale, pentru ca orice comanda poate fi plasata cu cateva luni inainte, pentru a fi livrata la data stabilita, fara intarzieri si situatii neplacute. Florile au capacitatea de a completa orice loc, motiv pentru care sunt adesea alese la nunti, botezuri, aniversari si nu numai.