Blogul

lui Robert

Am gasit o solutie ideala pentru podeaua din sufragerie

Parchetul este foarte des intalnit ca solutie pentru pardoseala, fiind o varianta care merita luata in calcul intr-o multime de medii, incepand de la cel rezidential, pana la cel comercial. In schimb, si acesta vine cu propriile minusuri, motiv pentru care unele persoane prefera sa se orienteze catre alternative, iar aici firma DHN aduce o solutie ideala: covor imitatie parchet. Linoleumul a fost folosit pentru prima data in urma cu mai bine de jumatate de secol, iar astazi este disponibil intr-o versiune mult imbunatatita a sa, motiv pentru care merita descoperite toate plusurile aduse.

Previne dezvoltarea bacteriilor

Unul dintre principalele avantaje e reprezentat de faptul ca acest tip de pardoseala, spre deosebire de multe altele, ajuta la prevenirea dezvoltarii bacteriilor, motiv pentru care se dovedeste a fi o solutie ideala in mai multe contexte, incepand de la mediul rezidential, pana la cel medical sau la sistemul de invatamant.

Prietenos cu mediul inconjurator

Totodata, linoleumul este confectionat doar din materiale naturale, astfel incat acesta este prietenos cu mediul inconjurator, intrucat poate fi reciclat in totalitate, lucru ideal in conditiile in care poluarea reprezinta un fenomen complex, care ne afecteaza pe fiecare dintre noi.

Paleta variata de culori

De asemenea, clientii au la dispozitie o paleta foarte variata de culori din care pot alege cea mai potrivita optiune, care sa se potriveasca de minune in cadrul proiectului personal. Pe aceasta cale este mult mai simplu sa se ajunga la cele mai grozave rezultate, motiv pentru care solutia se va dovedi una foarte practica in toate cazurile.

Ideal pe termen lung

Firma DHN este recomanda si datorita faptului ca acest covor care imita parchetul ce este disponibil aici se dovedeste a fi ideal pe termen lung, astfel ca promite o lunga durata de viata, chiar si de peste 10 ani, performanta care nu poate fi atinsa de niciun alt tip de pardoseala. Bineinteles, performanta este influentata si de usurinta cu care se intretine linoleumul, care nu este deloc pretentios.

Imbunatatirea calitatii aerului

Putine persoane s-ar astepta ca tipul de pardoseala sa poata influenta calitatea aerului pe care il respiram in interiorul unui spatiu, insa asa este in realitate. Asadar, este ideal ca intotdeauna sa optam pentru cele mai grozave conditii, iar cine alege covor imitatie parchet se va bucura de un mare avantaj din acest punct de vedere.

Preturi corecte

In plus, la firma DHN preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nu este nevoie de alocarea unui buget semnificativ in acest sens. Tarifele sunt calculate in functie de fiecare proiect in parte si cu un buget minim se poate ajunge la obtinerea rezultatelor mult dorite, astfel ca acesta reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta in toate cazurile.