Un smartwatch poate fi util in nenumarate situatii, motiv pentru care din colectia noastra nu trebuie sa lipseasca unul, gama fiind foarte variata in magazine, pentru toate nevoile si preferintele. In schimb, pentru a nu mai pierde timpul in cautarea celui mai potrivit, poti sa vezi mai multe dispozitive aici, la iUni, produsele fiind de cea mai buna calitate.

Diferite caracteristici

Bineinteles ca acestea difera de la un model la altul, in functie de cel ales, insa de cele mai multe ori conexiunea dintre telefon si ceas se realizeaza prin Bluetooth, iar toate functiile sunt accesibile printr-un ecran tactil de circa 1.5 inch, avand rezolutia de 240 x 240 pixeli, cu 128 MB RAM si memoria 64 MB, care poate fi extinsa printr-un card microSD pana la 32 GB.

Mai multe functii

Din nou, acestea pot varia in functie de tipul ales, insa majoritatea dispun de aceleasi functii de baza, precum initierea si preluarea apelurilor direct de la incheietura mainii, verificarea mesajelor si notificarilor intr-un mod foarte discret, insa se gasesc si nenumarate optiuni menite sa ii ajute pe cei pasionati de sport. Pedometru, cronometru, barometru, altimetru, toate sunt ideale pentru monitorizarea si imbunatatirea activitatii, in timp ce functia antifurt este esentiala in toate conditiile intrucat presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon. La fel de importanta este si functia de monitorizare a somnului, intrucat calitatea odihnei este o preocupare pentru fiecare dintre noi pentru ca intotdeauna avem nevoie de cele mai bune conditii.

Cumpra acum

Poti sa gasesti multe dispozitive aici la iUni, unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca se poate plasa o comanda pe site, fie produsele pot fi testate in cadrul showroom-ului din sectorul 3 pentru ca orice client sa fie sigur de decizia luata.