Blogul

lui Robert

Ce purtam in noaptea de revelion?

Pentru orice eveniment mai special, doamnele si domnisoarele pun mare pret pe look, dar si pe articolele vestimentare pe care le imbraca, iar noaptea de revelion este o ocazie deosebita, fara indoiala, motiv pentru care trebuie sa arate foarte bine.

Desi fiecare persoana este diferita, iar implicit gusturile nu sunt aceleasi, creatorii de moda va sugereaza sa optati pentru haine cat mai simple, la care sa puteti adauga accesorii, iar modelele de rochii revelion Missgrey sunt excelente. In plus, ar trebui sa tineti cont de locul in care mergeti si de tematica petrecerii pentru a va potrivi articolele vestimentare cu evenimentul.

Cum accesorizam rochia?

Un lucru important de stiut este acela ca atunci cand vreti sa va cumparati o rochie pentru noaptea dintre ani, accesoriile joaca un rol important, fie ca este vorba despre pantofi, genti sau bijuterii. Prin urmare, trebuie sa mergeti pe un anumit stil, deoarece, in caz contrar, riscati sa aveti un outfit prea incarcat si sa nu arati asa cum va doriti.

De exemplu, o pereche de pantofi simpli sau stiletto sunt excelenti pentru aproape orice model de rochii revelion missgrey, insa incaltamintea care are un toc foarte mare si platforma este mai potrivita stilului extravagant. Alegerea gentii este si ea importanta deoarece trebuie avuta grija la nuanta, forma, imprimeu si bineinteles, la marime.

Cum alegem rochia?

In general, femeile pun accent pe tendinte, iar acestea importante, in masura in care le potriviti stilului si corpului dumneavoastra, pentru ca altfel, nu veti avea rezultatul dorit, chiar daca look-ul pe care l-ati realizat arata perfect pe o alta persoana. Incepand cu nuanta rochiei si terminand cu cele mai mici detalii ale acesteia, o doamna sau domnisoara trebuie sa stie exact ce se poarta si daca trendurile care ii plac pot fi adoptate si de ea pentru noaptea dintre ani.