Personalizarea propriei locuinte reprezinta o adevarata necesitate pentru cei care isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii, iar solutiile sunt foarte variate. In schimb, multe dintre acestea implica atat costuri ridicate, cat si mult disconfort intrucat se desfasoara pe parcursul mai multor zile. Totusi, pentru a evita tot deranjul, oricine poate alege stickere pereti, iar preturile acestora sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care e mai usor ca niciodata ca dormitorul sa fie frumos amenajat.

Economii semnificative

Tarifele acestor stickere se calculeaza in functie de dimensiunile lor, insa rareori depasesc pragul de 100 de lei si asta doar in cazul celor care ocupa suprafete importante ale peretelui. In schimb, oricare alta procedura de personalizare, precum zugravirea, implica costuri mult mai ridicate, dar si un grad ridicat de disconfort, astfel ca stickerele sunt ideale din acest punct de vedere.

Fara batai de cap

Acestea sunt confectionate dintr-un autocolant special si un adeziv care nu provoaca prejudicii peretilor, fiind foarte simplu de aplicat pe suprafata acestuia. De cele mai multe ori se pot aplica de o singura persoana, insa poate fi nevoie de ajutorul unei a doua pentru cele mai mari stickere, astfel incat sa se lipeasca in cele mai bune conditii.

Modele variate

Gama de modele este foarte variata, pentru toate preferintele si nevoile, incepand de la citate motivationale, desene cu motive florale, personaje din desene animate, logo-uri si nu numai, acestea fiind ideale in orice incapere a unei locuinta, precum bucatarie, dormitor, living, hol etc.

Procedura reversibila

Mai mult, cine alege stickere pereti are ocazia de a renunta oricand la ele intrucat procedura este reversibila, iar peretii nu sunt afectati de actiunea adezivului special folosit. Asadar, ori de cate ori clientii isi schimba gusturile se pot exprima in acest sens si pot inlocui stickerele cu unele mai noi si mai actuale.