Amenajarea locuintei este o sarcina foarte complexa, ce implica mai multe actiuni, care trebuie puse la punct, iar una dintre acestea este pregatirea exteriorului. Astfel, o intrebare foarte comuna este daca sa se apeleze la var, fie la vopsea lavabila, intrucat fiecare dintre cele doua aduc cateva plusuri si minusuri.

Durabilitate

Avand in vedere faptul ca varul este mai putin rezistent, acesta nu este recomandat in cazul exteriorului pentru ca de-a lungul timpului va capata un aspect mai putin estetic si nu va mai aduce aceleasi performante. In schimb, cine va alege vopsea lavabila va constata faptul ca aceasta arata grozav in toate conditiile si nu se deterioreaza, indiferent de conditii.

Estetica

Totodata, paleta de culori este foarte variata, pentru toate preferintele, iar acestea sunt mult mai intense in cazul vopselei lavabile spre deosebire de cea a varului. Mai mult, orice suprafata trebuie sa fie gletuita inainte de a fi vopsite, iar aceasta ramane neteda si nu isi pierde din proprietati.

Economii

In primul rand, costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar cine alege vopsea de la bricosteel se va bucura si de economii de timp, intrucat suprafata trebuie vopsita o singura data si se usuca mai repede, spre deosebire de var, in cazul caruia trebuie aplicate doua sau trei straturi si este necesar mai mult timp pentru uscare. Nu trebuie omis nici disconfortul ulterior, care e mai redus daca se foloseste vopseaua, iar usile si ferestrele sunt mai usor de curatat daca sunt murdarite.

Unde gasesc?

Nevoile difera de la o persoana la alta, insa Bricosteel reprezinta locul ideal pentru fiecare dintre noi, indiferent de cerintele impuse, intrucat gama de produse este foarte variata, iar calitatea produselor nu va dezamagi niciodata, in timp ce preturile sunt prietenoase cu toate buzunarele si intotdeauna se vor gasi solutiile optime pentru fiecare caz.