Blogul

lui Robert

Trebuie sa ai in colectie un ceas inteligent

Ar trebui sa profiti de noile gadgeturi disponibile pe piata care au rolul de a-ti face viata mult mai usoara, iar printre acestea se numara si ceasurile inteligente. Optiunile sunt foarte variate in ziua de azi, astfel ca cine nu stie ce model sa aleaga, se poate orienta catre iUni.ro, intrucat aici au fost adunate doar cele mai grozave optiuni, iar raportul calitate – pret este unul ideal. De exemplu, niciodata nu vei da gres daca alegi un smartwatch iUni U8+, care dispune de cele mai esentiale functii, dar poate fi achizitionat si la un pret imbatabil.

Detalii

Ecranul de 1.54 inch este tactil, astfel ca toate functiile disponibile pot fi accesate cu usurinta, iar printre cele mai importante se numara preluarea si initierea apelurilor direct de la incheietura mainii, de acolo de unde pot fi verificate si mesajele si notificarile imediat si intr-un mod foarte discret. Totodata, restul functiile sunt utile in diferite conditii, precum cea antifurt, care presupune declansarea in momentul in care intervine o distanta mai mare de 10 metri intre ceas si telefon. In acelasi timp, poate fi sincronizata agenda si gazdui pana la 500 de contacte, insa ceasul permite si redarea muzicii din telefon, dar dispune si de alarma, monitorizarea somnului, calendar, vremea si nu numai. De asemenea, se poate controla camera telefonului direct de pe ceas pentru a fi mai usor sa se captureze cele mai grozave imagini. Mai mult, si iubitorii de sport au motive de bucurie pentru ca sunt disponibile cateva functii dedicate lor, cu ajutorul carora isi pot monitoriza si imbunatati performantele, printre care pedometru, cronometru, termometru corporal si nu numai.

Caracteristici

Cu o baterie de 230 mAh, smartwatch-ul U8 promite o autonomie de pana la cateva zile, iar pentru o incarcare completa sunt de ajuns 60 de minute. Un avantaj important e reprezentat de faptul ca dispozitivul poate fi setat intr-o multime de limbi, iar cum siliconul si plasticul sunt folosite la confectionarea curelei, acestea asigura un grad ridicat de confort. In acelasi timp, paleta de culori este foarte variata, motiv pentru care e foarte usor sa fie indeplinite preferintele tuturor persoanelor.

Cumpara acum

E foarte usor sa gasesti ceea ce ai nevoie la iUni.ro, fiind adunate doar modele de calitate, iar ceasurile inteligente trebuie sa se regaseasca in colectia fiecaruia. Astfel, modelul U8 poate fi achizitionat pentru numai 45 de lei, cel mai mic pret de pe piata, iar raportul calitate – pret este unul cu adevarat ideal. Bineinteles, pentru ca activitatea se desfasoara online e foarte usor sa fie parcurs intregul site, iar cine isi doreste sa fie sigur ca va lua cea mai inspirata decizie poate merge in showroom-ul iUni din sectorul 3 al capitalei unde are posibilitatea de testare a gadgeturilor.