Evolutia tehnologica a dus la usurarea a nenumarate activitati, iar dispozitivele si gadgeturile au rolul de a ne face viata mult mai simpla intr-o multime de siuatii. De asemenea, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar cei pasionati de spionaj au la dispozitie diferite dispozitive, care mai de care mai practice. Poti afla detalii aici despre un reportofon spion care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui jurnalist si nu numai.

Usor de folosit

Acestea au avantajul ca sunt foarte discrete, fiind ascunse in obiecte aparent obisnuite, de la brichete, pixuri, nasturi si nu numai, motiv pentru care nu vor da niciodata de banuit. De asemenea, actionarea se face prin simpla apasare a unui buton, avand capacitatea de inregistrare de circa 10 ore, care ocupa numai 1 GB din memorie, astfel ca e foarte util. Totodata, daca bateria se epuizeaza filmarea se opreste si inregistreaza automat, fara sa se piarda, fapt care este mai mult decat esential. Ulterior, inregistrarile pot fi mutate pe orice dispozitiv, fie ca e laptop, tableta sau telefon.

Functiile principale

Bineinteles ca functia principala este aceea de a inregista audio, insa pentru ca un astfel de dispozitiv aduce o memorie interna de pana la 8 GB, acesta poate fi folosit si pe post de MP3 player, astfel ca utilizatorii vor asculta muzica lor preferata.

Unde gasesc?

Cei care gasesc detalii aici despre un reportofon trebuie sa stie ca astfel de produse pot fi achizitionate din cadrul magazinului online iUni, unde modelele preferate se afla la numai cateva click-uri distanta. De asemenea, acesta e bine organizat si dotat, astfel ca sunt de ajuns chiar si doar cateva minute pentru a plasa o comanda, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, se asigura livrare gratuita prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei.